0485 314 892 info@nijoff.nl

Oprichting

Drukkerij Nij-off BV is opgericht als zelfstandig bedrijf in 1972 en heeft zich vanaf dit jaar steeds alleen gespecialiseerd in etiketten en wikkels. De gedachte hierachter is dat vanuit productietechnisch oogpunt het onmogelijk is een drukkerij te zijn met geheel verschillende grafische producten, bijv. handelsdrukwerk als folders, flyers en visitekaartjes, samen met etiketten. Bij een goede bezetting van de productie komen dan niet alleen technische problemen om de hoek kijken maar ook issues als plannings-prioriteiten en flexibiliteit.

 

Techniek

Ook in technische zin vraagt de specialisatie in etiketten veel alleen voor deze branche bruikbare investeringen. Dit geldt voor opmaak- en in-position software, barcodesoftware met bijbehorende verificatie apparatuur, productspecifieke drukmachines met applicaties als lakkeerunits, vellenstrekkers en geforceerde droging,en goudfolie-units. Al deze zaken, met de bijbehorende knowhow, moeten aanwezig zijn om het productieproces geheel in eigen hand te kunnen houden.

Specialisatie

Nijoff Etiketten kan zeggen dat wij in deze zaken “state-of-the-art” zijn, in vele gevallen zijn wij grensverleggend bezig geweest om de etiketten met onze relaties steeds verder te ontwikkelen en aan de steeds hogere eisen die gesteld worden aan een etiket, als een eigen onderscheidend gezicht van het verpakte product, te blijven voldoen. Al met al beschikken we over jarenlange ervaring om een perfecte aansluiting bij uw product te realiseren.
Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Publicaties:

RTL Doe Maar Duurzaam – Nijoff Etiketten BV
Item op RTL in het programma ‘Doe Maar Duurzaam’.
“Nijoff Etiketten is een gespecialiseerd grafisch bedrijf. Geen general-printer maar in de sector verpakkingsdrukwerk gespecialiseerd in etiketten, en dan met name in wet-glue of natlijm etiketten. Het streven naar duurzaam en milieuvriendelijk produceren staat voorop.”

Printmatters.nl – De ene fles is de andere niet.
Een artikel waarbij verschillende wensen en specialisaties besproken worden omtrent (speciaal) bier. Ook advies in regels en wetgeving komt aanbod;
“…de officiële instanties hebben eisen zoals: ingrediënten, allergenen, aanduidingen van je product, alcoholpercentage, plaatsing en formaat van de streepjescode en of deze correct scanbaar is.”

Goed om te weten

R

50 jaar ervaring

Meer dan 50 jaar ervaring in bier, wijn, gedistilleerd, conserven, vruchtensap, jam, honing, verf en lakken en vele andere vakgebieden.

R

Gepast advies

Door onze uitgebreide ervaring geven wij gepast advies in elke situatie.

R

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd in etiketten en labels.