0485 314 892 info@nijoff.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van onze etiketten gebruiken wij gecertificeerde (groene) windenergie uit Nederland.
Duurzaamheid en milieu overwegingen spelen een steeds belangrijkere rol in de wereld van vandaag als het gaat om aankopen. U kunt daar met uw product op inspelen door de duurzaamheid van uw producten aan te geven o.a. via duurzaam geproduceerde etiketten.
Het etiket is een belangrijk deel van het “gezicht” van uw product en laat zien hoeveel waarde wordt gehecht aan duurzaamheid en milieu-overwegingen voor uw organisatie.

Wetglue labels

Wetglue labels zijn de meest duurzaam geproduceerde etiketten. De CO2 footprint bedraagt slechts 28% van zelfklevende etiketten.

Nijoff Etiketten BV is FSC gecertificeerd. Dit betekent dat wij de mogelijkheid hebben om uw labels te leveren met FSC-keurmerk. Wilt u graag labels voor uw product die staan voor duurzaamheid en verantwoord bosbeheer?
Op uw verzoek geven wij graag meer informatie over de voorwaarden voor levering van labels met FSC-certificering en aanduiding.

FSC®

FSC zorgt voor de bossen van de toekomstige generaties en zorgt voor bossen en de mensen, dieren en planten die hiervan afhankelijk zijn.
De Forest Stewardship Council® (FSC) is een mondiale, non-profit organisatie die streeft naar verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC stelt standaarden die gebaseerd zijn op principes voor verantwoord bosbeheer die ondersteund worden door ecologische, sociale en economische partijen. Voor meer informatie kunt u terecht op: fsc.org

Milieu

Recyling

De door ons gebruikte papieren zijn 100% recyclebaar

Oplosmiddelen

Er worden geen oplosmiddelen gebruikt in de inkten en dus zijn ze veilig voor mens en milieu en kunnen worden gebruikt in de voedingsindustrie.

d

Geen toevoegingen

Het papier wordt chloorvrij gebleekt d.m.v. oxidatieve bleking zonder het milieu te belasten