0485 314 892 info@nijoff.nl

Uniek Bier. Uniek etiket.

Er bestaat een grote diversiteit aan bieren, daarom willen wij graag dat uw bier er uitspringt. Graag helpen wij u met het creëren van een unieke uitstraling. Nijoff Etiketten is gespecialiseerd in het produceren van labels die gekoeld bewaard moeten worden. Wij hebben daarvoor speciaal papier en de kennis in huis, om te zorgen dat uw bieretiket onder alle omstandigheden de juiste uitstraling blijft behouden.
Naast het gebruik van speciaal natsterk papier, zijn er vele extra opties om uw etiket op te laten vallen. Folie zegels, Pantone© kleuren, speciale stansvormen, etc; een breed scala aan toevoegingen voor de perfect uitstraling.

Sinds 2009 heeft Nijoff Etiketten de mogelijkheid ook de beginnende en kleinere brouwerijen te voorzien van professionele etiketten op speciaal natsterk papier, tegen een zeer gunstige prijs. Dit kunnen wij realiseren door ons unieke concept; de Biercombinatie. Dit is een vast concept waarbij elke week een productie run gestart wordt, met overzichtelijke leverdata en vooraf vastgestelde prijzen. Voor meer informatie over kleine en middelgrote batches kunt u contact opnemen.

Voor afwijkende aantallen of specifieke wensen, maken wij graag een offerte op. Ook voor zelfklevende etiketten maken wij graag een passend offerte op.

 

PERFECTE KLEUR

Levendige kleuren door gebruik van gekalibreerde ISO profielen

NATSTERK PAPIER

Perfect voor gekoeld gebruik zowel thuis als op het terras

UNIEKE VORMEN

Uw eigen etiketvorm door middel van stansen

EAN CODERING

Aandacht voor perfecte scanbaarheid van barcodes en QR

Leverdata, prijzen en specificaties bieretiketten: