Over Drukkerij Nij-off – een etikettenspecialist

 

 

Drukkerij Nij-off BV is opgericht als zelfstandig bedrijf in 1972 en heeft zich vanaf dit jaar steeds alleen gespecialiseerd in etiketten en wikkels.

De gedachte hierachter is dat vanuit productietechnisch oogpunt het onmogelijk is een drukkerij te zijn met twee geheel verschillende grafische producten, bijvoorbeeld handelsdrukwerk samen met etiketten.

Bij een goede bezetting van de productie komen dan niet alleen technische problemen om de hoek kijken maar ook issues als plannings-prioriteiten en flexibiliteit. De praktijk heeft duidelijk aangetoond dat bedrijven met een dergelijke filosofie óf alsnog moeten specialiseren, óf dat hun concurrentiekracht uiteindelijk toch niet toereikend is.

Ook in technische zin vraagt de specialisatie in etiketten veel alleen voor deze branche bruikbare investeringen. Dit geldt voor opmaak- en in-position software, barcodesoftware met bijbehorende verificatie apparatuur, productspecifieke drukmachines met applicaties als lakkeerunits, vellenstrekkers en geforceerde droging,en goudfolie-units. In de after-press vraagt de afwerking niet alleen programmeerbare snijstraten, maar ook stansapparatuur, zowel voor vlakstans als punch-die cutters en rondhoekmachines. Al deze zaken, met de bijbehorende knowhow, moeten aanwezig zijn om het produktieproces geheel in eigen hand te kunnen houden.

Drukkerij Nij-off BV – Labelpartners kan zeggen dat wij in deze zaken “state-of-the-art” zijn, in vele gevallen zijn wij zeer grensverleggend bezig geweest om de etiketten met onze relaties steeds verder te ontwikkelen en aan de steeds hogere eisen die gesteld worden aan een etiket, als een eigen onderscheidend gezicht van het verpakte product, te blijven voldoen.

 

 

Contactgegevens

Postadres
Postbus 229, 5430 AE Cuijk

Bezoekadres
Havenlaan 9, 5433 NK Cuijk

Telefoon: 0485 - 314892 Fax: 0485 - 314894
E-mail: info@nijoff.nl

KvK nr: 16042373
BTW nr: NL808726377B01